blog

Choi: Credeți sau nu, nu toată lumea ia în serios distanțarea socială

Choi: Credeți sau nu, nu toată lumea ia în serios distanțarea socială

Alerg spre el.

31. Dela Taghipour: Suntem gata. Ne-am înscris pentru asta. Am depus un jurământ.

6. Jen Gunter: Este un privilegiu să faci parte din soluție.

32. Andrew Evens: Este o onoare să ai grijă de pacienți și de familiile lor și să ajute la navigarea lor prin urotrin olx aceste vremuri foarte provocatoare.

33. Maria Tempera: Medicina este o chemare și o vocație. Nu l-am văzut niciodată ca pe o slujbă.

34. David Stukus: Nu este o treabă. Aceasta este o chemare.

Mikhail Varshavski: Nu aș putea fi mai de acord. Apoi am întrebat, cum ați fost afectat personal de coronavirus?

35. Karen Sibert: Când punem un tub de respirație pentru un pacient, ceea ce trebuie să facem pentru aproape fiecare intervenție chirurgicală, suntem cu adevărat expuși la tot ceea ce se află în gura, gâtul sau căile respiratorii ale pacientului. Este ca și cum ai privi în jos țeava unei arme.

36. Eric Strong: Mă voi muta din casă în curând și într-un loc mai aproape de spital și unde nu voi risca să-mi infectez propria familie.

37. Alexandra Anderson: Ar trebui să mă mut sau ar trebui să mă izolez în casă?

38. Jessica Andrade: Nu mi-am văzut mama sau tatăl sau niciun membru al familiei în ultimele săptămâni.

39. Dhaval Bhanusali: Am niște membri ai familiei bolnavi. Nu știu când îi voi vedea în continuare.

40. Sean Ochsenbein: Nu am putut să-mi sărut soția la aniversarea noastră anul acesta din cauza coronavirusului.

41. Tommy Martin: Eu și frumoasa mea soție suntem pe cale să aducem o viață nouă în această lume. Odată cu aceasta vine frica, îngrijorarea și anxietatea.

42. Leonard Calabrese: Ambele fiice ale mele lucrează cu mine aici la Cleveland Clinic. Sunt îngrijorat pentru familie, dar vom face asta.

43. Angelo Leto Barone: Întreaga mea familie trăiește și practică o comparație de supraviețuire auto-îngrijire. Când am citit în știri că 2.027 de medici, de ieri, au contractat virusul și mulți au murit din cauza acestuia, mi-a dat fiori.

44. Rohin Francis: Recent m-am îmbolnăvit de multe dintre caracteristicile COVID-19. Fără testare, nu am de unde să știu dacă o aveam sigur. Nu știu dacă voi fi infectat din nou. Nu știu dacă îmi voi infecta pacienții.

45. Jake Deutsch: Am primit coroană. De fapt, am fost bolnav timp de 2 săptămâni, am avut pneumonie și probabil a fost cea mai proastă experiență de sănătate prin care am trecut vreodată.

46. ​​Mariam Zakhary: Am dezvoltat febră și multe dintre simptomele COVID. Când am ajuns în camera de urgență, nu m-am putut gândi decât la recuperare, mă va face imun ca să pot reveni acolo?

47. Rakhee Bhaynai: Pentru prima dată, în ultima vreme, am senzația de neliniște în timp ce mă duc la muncă.

48. Michelle Romeo: Am văzut personal o mulțime de morți pentru care nu știu dacă rezidența te-ar putea pregăti vreodată.

49. Dilshad Atwal: Deoarece clinicile noastre de durere s-au închis săptămâna trecută și înainte să trec în curând la telemedicină, există încă un decalaj în care voi fi șomer ca coleg de gestionare a durerii și asta mă lasă instabil din punct de vedere financiar.

50. Pamela Mehta: Încă plătesc chirie, cheltuieli generale, personal, bunuri, toate cele de mai sus, practic fără venituri.

51. Rupa Wong: Sunt medic pe O’ahu și este o provocare îngrijirea pacienților din insula vecină de pe Maui și de pe insula Mare.

52. Erin Treemarcki: Hidroxiclorochina a primit multă presă în timpul acestei pandemii, iar disponibilitatea acestui medicament a fost o mare preocupare pentru mine și pentru pacienții mei.

53. Hafiza Khan: Am fost forțat să întârzie procedurile importante de bătăi ale inimii și de ritm cardiac pentru mai mulți dintre pacienții mei.

54. Ali Mattu: Am pierdut îngrijirea copiilor, așa că copilul meu continuă să participe la toate întâlnirile mele, iar asta este probabil o încălcare a HIPAA.

Mikhail Varshavski: Hei, pot să relaționez. Bear merge și în unele dintre vizitele pacientului meu. Apoi am întrebat, cum putem ajuta de acasă?

55. Daniel E. Choi: Credeți sau nu, nu toată lumea ia în serios distanțarea socială.

56. Ed Hope: Virusul nu se răspândește singur. Oamenii răspândesc virusul, așa că sunteți pe prima linie în această pandemie.

57. David Hindin: Chiar și îngăduințele mici, cum ar fi să mergi într-un parc în jurul altor oameni, pot avea consecințe uriașe pe care nici măcar nu le simți în acest moment.

58. Sean Mackey: tratați fiecare contact din exterior ca pe ceva potențial infectat, indiferent cât de sănătos sau sigur este cineva sau ceva.

59. Shari Marchbein: Acestui lucru nu-i pasă cum arăți, câți bani ai sau cât de bogat ești, deci trebuie să rămâi acasă.

60. Janice Baker: Fără înșelăciune. Știu că uneori devine foarte plictisitor acasă și tot ce vrei să faci este să fii cu prietenul tău doar un minut. Dar te rog, de dragul nostru, rămâi acasă.

61. Tori Jaeger: Stai acasă. Așa lupți împotriva virusului.

62. Alok Patel: Fii confortabil și rămâi acolo. Netflix si relaxare. YouTube și emoție.

63. Subha Airan-Javia: Te rog, te rog, te rog să rămâi acasă. Ajută-ne să te ajutăm.

64. Ken Milne: Ajută-mă să te ajut.

65. Luis A. Espina: Rămâneți hidratat, dormiți puțin, mâncați sănătos, nu fumați și vă rugăm să faceți mișcare cât timp sunteți acasă.

66. Alex McDonald: Iată rețeta mea pentru tine. Stai acasă.

33. Andrew Evens: Nu suntem blocați acasă. Suntem în siguranță acasă.

8. Sandra Lee: în siguranță acasă, nu blocată acasă. Și vă rog să tratați pe toată lumea cu bunătate.

67. Thomas Berk: Toată lumea cunoaște pe cineva care își pune viața în pericol lucrând în aceste momente dificile. Trimite-le doar o mulțumire.

68. Donald Pettet: Continuați să trimiteți vibrații pozitive și continuați să ajungeți la cei care se află în sistemul lor de sprijin. Avem nevoie de ajutorul lor.

69. Blaire Germain: Și pur și simplu fiți amabili unul cu celălalt. Toată lumea are probleme.

70. Pavlos Msaouel: Distanțarea fizică este crucială, dar nu ar trebui să provoace izolarea socială.

71. Justin Dubin: Sunați sau FaceTime prietenii dvs., familia dvs., alții semnificativi.

72. Leslie Kim: Virusul infectează în principal prin membranele mucoase ale ochilor, nasului și gurii. Chiar dacă purtăm mănuși și purtăm măști, dacă ne atingem fața, ne putem infecta.

73. Rose Marie Leslie: Spălându-vă mâinile și nu, nu vorbesc doar ca, "Oh, spală, spală, spală și gata." Vorbesc 20 de secunde.

74. Jodi Mindell: Spală-te pe mâini.

75. Cedric "Jamie" Rutland: Spălați-vă mâinile de mai multe ori pe parcursul zilei.

76. Joshua Davis: Spălarea mâinilor cu adevărat sârguincioasă.

77. Siobhan Deshauer: Spală-te pe mâini.

78. Kimberly Blumenthal: Și așa cum îi spun copilului meu de cinci ani, "Nu-ți alege nasul."

79. Matthew Skolbar: Aveți grijă de browserele și de culegătorii de la magazinul alimentar. Știi despre ce vorbesc, acei oameni care iau avocado și îi pun imediat.

6. Jen Gunter: Fiind foarte atentă la igiena dvs. pe internet, deoarece răspândirea informațiilor false poate fi mortală.

80. Stefan Peterson: Toată lumea are un rol de jucat în a ne asigura că răspândim informații corecte.

81. Spencer Nadolsky: Nu mai răspândi dezinformare pe social media. Cred că acest lucru este foarte important.

82. Rishi Kumar: Urmărind doar mediile credibile. Nu ceda isteriei.

83. Gabe Charbonneau: Cel mai important lucru din mintea mea este să-mi amintesc să rămân flexibil și să mă înclin în incertitudine.

84. Kledia Bloshmi: Puneți acele discuții dificile la sfârșitul vieții. Te vei simți liniștit știind dorințele persoanei iubite, indiferent dacă vine mâine sau peste un deceniu.

85. Christina Johns: Rugați vecinii să pună o bucată de hârtie roșie în fereastra lor dacă au nevoie imediat de asistență. O piesă galbenă înseamnă că am nevoie de ajutor, dar nu urgent. Verde înseamnă că lucrurile sunt în regulă.

86. Jessi Gold: Și vă rog să știți că atunci când oamenii de știință spun aceste lucruri, nu le spunem pentru că suntem în căutarea voastră. Le spunem pentru că ne pasă de tine.

Mikhail Varshavski: Așa este. Suntem în echipa dvs. Bine, ultima mea întrebare este ce îți dă speranță?

87. Sanjay Juneja: Îmi dă pielea de găină când mă gândesc la ceea ce vezi în jurul tău.

88. Cornelia Griggs: Medici, asistenți medicali, asistenți sociali, terapeuți respiratori, servicii de mediu.

89. Deepa Sharma: Fiecare dintre noi facem ce putem.

90. Todd Rice: Este faptul că am o mare echipă de terapie intensivă. Am cele mai bune asistente medicale din lume.

91. Amalina Bakri: Unitatea, compasiunea și empatia.

92. Shaliz Pourkaviani: Omenirea există și suntem cu toții împreună.

93. Andrea Tooley: Locuiesc în New York și, în fiecare seară, la ora 7:00, întregul oraș izbucnește în aplauze și aplauze pentru toți lucrătorii din domeniul sănătății.

94. Tanya Altmann: aud de la familiile care au mai multe mese de familie și mai multe întâlniri de familie. Se joacă jocuri de societate. Comunică. Vorbesc.

95. Nicole Washington: Oamenii se reunesc și își ajută vecinii.

40. Sean Ochsenbein: Scrisori de genul acesta din cutia poștală de la aproapele meu, răspândind dragoste în această țară.

96. Natalie Crawford: Fiecare pacient pe care l-am sunat, primul lucru pe care l-au întrebat este cum mă descurc.

97. Kristina Braly: Revărsarea de dragoste și sprijin din partea comunităților din întreaga lume, arătând sprijinul lor pentru lucrătorii din domeniul sănătății, ca și mine, pe prima linie.

98. Esther Choo: Toți lucrătorii noștri din prima linie, în sute de roluri, în spital și în afara acestuia, își desfășoară coada în fiecare zi.

82. Rishi Kumar: Cursanții mei se pregătesc să se ofere voluntari pentru a ajuta la ICU.

99. Dana Brems: Profesioniștii din domeniul sănătății de pretutindeni se intensifică în loc să dea înapoi.

100. Alexis Cates: Personalul departamentului de urgență acum mai mult ca niciodată.

101. Shamit Desai: Am lăsat deoparte toate războaiele de gazon și certurile inter-departamentale.

102. Magnolia Printz: Faptul că lumea și-a lăsat deoparte diferențele pentru a lucra la noi tratamente, vaccinuri și medicamente pentru acest virus.

103. Ryan Marino: Oamenii care donează și fac provizii.

77. Siobhan Deshauer: Ca atunci când vedem afaceri care își opresc munca și încep să producă echipamente pentru furnizorii de servicii medicale.

104. Stacy Loeb: Chiar și designerii de modă celebri, precum Chanel și Christian Siriano, fac măști și rochii.

105. Anne McTiernan: Numerele sunt din ce în ce mai bune. Prevenirea funcționează.

11.